17.06.2011

ИГРАЙТЕ С НАКАТА и УНИЦЕФ

Ако искате да видите Наката и не ви се чака 20:00 ч., за да гледате Аламинут по бТВ елате на 18 юни 2011 г., събота, от 11 до 13 ч. на лятната сцена в Борисовата градина на събитието „Да играем заедно".

Това е част от кампанията за ранно детско развитие на УНИЦЕФ „Чуй ме сега, утре може да е късно“, която е насочена към разритието на родтиелските умения чрез създаване на училища за родители от УНИЦЕФ България.

 

Родителските умения са от решаващо значение за възпитанието на децата - в осигуряване на емоционална подкрепа, насърчаване на тяхното развитие и в установяване на успешна комуникация. Въпреки това е ясно, че голяма част от младите родители никога не са имали възможност да учат и да придобият умения за адекватна родителска грижа.Чрез развиване потенциала на децата с любов се увеличава шансът им за успех и щастлив живот на тези деца в една здрава и прогресивна среда.

Събитието „Да играем заедно!“, в което Ви каним да вземете участие, цели да  ангажира родителите в игрите на своите деца; да им помогне да споделят емоциите и да съпреживеят вълнението от игрите заедно с децата като по този начин си припомнят още веднъж колко важно е да общуват пълноценно с децата си от най-ранната им възраст. За целта ще бъде осигурена възможност на всеки родител с помощта на известен актьор, музикант, художник, да пее, рисува, танцува и да се забавлява заедно с децата си.

* В СНИМКИ вижте повече от изминалото вече събитие.

от: Симона Димитрова    04.07.2011
Здравейте. Много харесвам вашето предаване и искам да ви поздравя за вашата работа. С голям интерес следя предаванията и винаги, когато ви гледам се забавлявам от сърце. Пожелавам ви много успех не само в работата, но и в живота. Много поздрави ! С уважение : Симона
от: Linda   26.06.2011
Thank You Very Much! you've solved all my prolebms


Прати