09.06.2011

НЕ ОБИЧАМ ДА ИГРАЯ ДЯДО КОЛЕДА ИЛИ ПИЯНИЦА

Звездата на "Аламинут" Атанас Бончев - Наката освен талантлив и опитен актьор, е и изключително интересна личност. Активен спортист в миналото, и до днес Наката поддържа отличната си физическа форма с редовни тренировки и йога. Вегетарианец, непушач, въздържател на тема алкохол и почитател на независимото кино... Към всичко това през 2009 и 2010-а години Наката прибави и две участия в световно известния телевизионен формат "Форт Бояр", като през 2010-а година дори увенча участието си с шампионска титла.

Как се случи включването ви в екипа на „Аламинут"?

Това не е много дълга история, но е доста отдавнашна. История за едни приятели, които си вярват и заедно правят нещо, събрани от общи интереси.

Каква беше първата ви роля, изиграна в „Аламинут"?

Снимахме скечове за пилотния брой през 2005 година. Сцената беше такава: взирах се в небето безмълвно, стоейки до едно дърво, на което има бели ивици от тебешир. Покрай мен минава Робин. Разсейва се от любопитството си да разбере какво гледам аз и се блъска в съседно дърво. Доволен от успеха си, правя още една черта на дървото, за да отбележа новата жертва.

Като коя от подправките на аламинута се виждате?

Може би солта - понеже се занимавам на всички нива в производството на предаването - режисура, сценарий, монтажно, актьорски, графично, музикално ...цялостната визуализация на Аламинут до последната секунда.

Останалото четете на:
http://tvto.info/tv_news.php?id=1473
http://speshno.info/news.php?id=200767

от: Цветелина   14.07.2011
ти си ми любимия актюр от ,,АЛАМИНУТ,,
от: Камелия Павлова   04.07.2011
Днес видяхме част от вашия екип наживо и сме очаровани.Понеже Наката каза,че му липсват много неговите деца,пращаме много поздрави и целувки от нашето семейство за неговата жена и деца ;) Успех на предаването и много баници,торти и толумбички да пристигат на адреса ви!:)


Прати