06.01.2011

НЕИЗБЕЖНО ПО ВРЕМЕ НА ПРАЗНИЦИ

В сезона на празниците човек често разсъждава върху неща, които в забързаното ежедневие му убягват...

Виждате колко спокойна е жена ви и сигурно се чудите дали това спокойствие не се дължи на щателна проверка на джобовете ви?! Уверяваме ви, че има начин да разберете случва ли се действително това, но… само ако включите телевизорите си на bTV в 20:57 ч.

Забелязвате, че тя не иска да чете вестник, а вие не искате да четете книга. Тя не се увлича по киното, а вие не се увличате по музиката. Нашият съвет – не губете време! Вижте какво е това, което искате и двамата, и действайте веднага!

Ако сте се отдали на празничен шопинг, запомнете едно – високата цена не е гаранция за качество. Дори и трицифрена сума да заплатите за шапка - невидимка, първо проверете дали действа, после я прилагайте! Със сигурност ще си спестите доста… и то не само пари.

Ясно е, че не зависимо от настроението, концентрираното роднинско, семейно и приятелско присъствие наоколо ви действа подтискащо. Бъдете сигурни, че половинката ви е на същото мнение – излезте на интимна разходка в гората и просто… освободете напрежението… на спокойствие.

В епизода този четвъртък ще разберете и кое е общото между секса и тоалетната, парите и кислорода, красотата на жената и главоболието… и още ценни прозрения - само в "Аламинут”.Прати