26.03.2011

ИЗОБИЛИЕ ОТ СМЯХ

В аптеката разбираме кой има проблем с хемороиди, кой с простата, кой с храносмилане… все неща, които не са за хвалене. За това пък прави впечатление, ако си купите 15 кутии презервативи наведнъж. Числеността на компанията ви със сигурност ще се увеличи… А и се подгответе за избор между консумация на място или пакет за в къщи. Но не си мислете, че ако някой си поръчва ягода, банан и праскова е решил да се наслади на плодова салата.

 

Изобилното пазаруване на презервативи в аптеката буди любопитство в околните, но изобилието от дълготрайни материални активи буди съмнение в данъчните. Предупреждаваме ви: Няма начин да не ви хванат… дори и с помощта на нетрадиционни средства…

 

Тежката икономическа обстановка кара хората не само да укриват данъци, но и да търсят нови начини за препитание. Строителството беше модерно преди време, но кризата измести фокуса от тази перспективна професия и принуди специалистите да потърсят изява в други модни браншове. Може ли да бъде преодолян сблъсъкът на културите – вижте в Аламинут тази вечер от 20:00ч.

от: Ryne   09.05.2011
Kudos to you! I hadn't tohguht of that!


Прати