12.03.2011

ЯСНОВИДНО

Ясно е, че днес е събота.
Несъмнено ще дават Аламинут по бТВ.
Очевидно вече чакате да стане 20:00 ч.

Но повече от ясно е, че не всичко в нашето битие е толкова ясно... За това има ясновидци, които се радват на ясно бъдеще, заради хорските неяснотии.
Оправия явно няма, или защото ясновидците не виждат толкова ясно или защото говорят неясно.

За това пък хора, които хич не си ги питал се изказват ясно по въпроси, които въобще не са тяхна работа. Te са на път да изядат хляба на ясновидците, развивайки нов вид гадателство - по пазарската кошница. Новото течение ясновидци могат да разгадаят всичко за всеки по продуктите, които той е напазарувал... Ако не вярвате - вижте и ще ви стане ясно за какво става дума. Е, не може да се каже ясно, че новата професия е безболезнена, но това е друга тема...

Ясно е и че от всяко дърво свирка не става, ама дали от всяка мивка става автомивка?... Или от всеки сумист става съдист... Или от всяка Силвия става за сън... Не е ясно!

За това не пропускайте новия епизод на Алaминут! Защото няма по-голяма грешка от това да разказваш историята на очевидец.
Сигурно поради тази причина успешните филми по действителен случай се правят по отдавна забравени истории. В крайна сметка хората честичко поглеждат и отзад... и по-отзад... и още по-отзад...Прати