17.02.2011

НИКОЙ НЕ Е УМРЯЛ ОТ СМЯХ!

Трудно се оцелява в днешно време… престъпност, криза, безработица, разбити семейства… Списъкът е дълъг, но има решение за всяка ситуация. Само внимавайте да не попаднете зад решетките, особено ако държите на перфектния си стайлинг и равномерен слънчев тен. Е, ще видите, че и в килията може да съхраните творческия си потенциал, да упражните джебчииските си умения и да демонстрирате чувството си за хумор. И не си мислите, че безизходицата, в която е попаднал затворникът ще предизвика завистта му към мъжете в армията, защото и военните хич не са за завиждане… Налага им се да се справят с доста сложни житейски решения. Особено когато им свършат мунициите, когато трябва да разчетат символите на пагоните, когато… Въобще в армията трябва да си мъж с главно Ж, дори когато ти изчезне най-необходимото… Например червилото!
А ако си мислите, че трябва да сте Рамбо No 2, за да хвърлите граната достатъчно далече, грешите. Защото и Андре Агаси No 2 би могъл да свърши работа… Гледайте ведро на нещата!

Да не си мислите, че и на фолк певиците им е лесно да запазят работата си… Особено, ако са загубили русокосия си ореол.

Спазвайте правилото: Не очаквайте твърде много от живота, за да не се разочаровате! В крайна сметка всичко е въпрос на гледна точка. Ще видите, че и простият автомонтьор може да се наслади на гледка, ако намери подходящия ъгъл.

Осигурете си успеваемост и знайте, че със сигурност няма да извадите празна въдица, ако я метнете пълна.

И за разбитите семейства има лек – важното е да подредите нещата по приоритети: Вярност или ред в къщата, точност или тишина, ранно ставане или късно лягане… Въобще, най-важното е човек да оцелее, докато дойде „прекрасният ден”. А анализите, проведени от екипа на Аламинут сочат, че неминуемо ще влезете в списъка с оцелелите, ако гледате бТВ в четвъртък от 21:00 ч. Не вярвате, ама е факт! И малките деца знаят, че светът е оцелял, защото се е смял. Пък и никой не е умрял от смях, освен тези, които… Ама, по-добре гледайте новия епизод и сами ще разберете.

от: Стилиян Стойчев   22.05.2011
Много сте интересни всичко е толкова смешно че се смея и после като се сетя. Всяка събота ви гледам без да ви пропускам.
от: Радослава Станчева   18.02.2011
Гледам ви редовно и искренно се забавлявам! Ако случайно денят ми е минал без усмивка (което рядко се случва) то с вас, тя ми е гарантирана!!!!


Прати