10.02.2011

ТРИМАТА БРАТЯ И ЗЛАТНАТА... БЛОНДИНКА

В новия епизод на предаването за пореден път ще се убедите, че съвременните мъжки конфликти са най-ожесточени, когато ябълката на раздора е... руса! Както са казали мъдрите хора, в борбата за блондинката всички средства са позволени. А смешните спорове даже са задължителни! Станете свидетели на една почти шекспирова трагедия със силен комедиен оттенък и работно заглавие „Тримата братя и златната... блондинка". Поредният епизод от Аламинутската поредица скечове с неочакван край...

Освен това, любознателните измежду вас ще научат:

- Защо не трябва да водите деца на баня и жена на лов.

- Защо не трябва да пращате мъж на врачка и жена на автомивка.

- Защо театърът и мобилният телефон са несъвместими.

- Защо хвърчило се сваля с тухла, а не... от интернет!

А онези, които винаги са предпочитали „как" пред „защо" ще разберат:

- Как да си мятат топките, когато играят боулинг.

- Как да приковат вниманието на учениците в клас без помощта на пирони.

- Как да придобият хендсфри почти без пари.

- И как да хранят детето си по безопасен... за родителите начин.

Не подценявайте професията на строителния работник. Неговото ежедневие съвсем не е толкова еднообразно, колкото си мислите. Първо, винаги възникват непредвидени технически ситуации, с които той трябва да се справи. И както е казал народът - малко акъл да имаш, ама на време да го впрегнеш. Едва ли можете да предположите колко интересни събития се случват на строителната площадка и колко важни са случайностите. Със сигурност, след новия епизод на Аламинут няма да твърдите, че дори и сам работникът няма с кого да си говори, но всеки трябва да внимава гласовете да не се увеличават... Случайностите, било то щастливи или не, са не толкова случайни и винаги се случват в не случаен момент. Бъдете нащрек - когато една случайност е щастлива, внимавайте да не предизвикате нова, която да ви върне в изходна позиция.

А ако високите температури ви навяват мисълта за горска разходка и попаднете в беда има един единствен начин да получите помощ безотказно. Как?... Ще разберете в епизода. И не пропускайте рекламите, защото ще ядосате Наката...

от: biliana genkova   14.02.2011
Predavaneto be6e mn dobro i mn veselo no nai-mnogo be6e sme6no. Kak moga da si vzema avtograf ot nakata golqma fenka sum mu i mn me radva :)
от: Петър Цветанов   14.02.2011
Обичам ви вие сте едно от любимите ми предавания гледам ви от 4 години и всеки скеч е добър надявям се да продължите се така до като свят светува :) но за съжаление не може. Абе продължавайте да сте смешни па докога един бог знае с възхищение един от най големите ви фенове.
от: nak   13.02.2011
da4ko ti si nai-xubaviq
от: gergana   11.02.2011
mn mn mn mn mn e gotino Alaminyt


Прати